0
Det er ingen produkt i din handlevogn

Fraktkostnader

Dette er en rask gjennomgang hvordan vi håndterer kundens fraktkostnader ved Keeperhansker.no:

Vi belaster frakt etter transportørens vanlige satser. Prisen varierer avhengig av fraktmåten du velger og vekt/volum på bestillingen. Estimert fraktpris vises nederst i handlevognen, og du ser også fraktprisen for ulike fraktmåter på din bestilling i kassen.

Når vi får inn nye varer på vårt lager, så måler vi bredde, høyde og lengde på alle varer og veier dem. Deretter beregnes volumet og deles på en gitt faktor for å finne fraktberegnet vekt, også kalt volumvekt. Posten opererer med både reell vekt og volumvekt for å finne ut hva de skal ta betalt for pakker og brev. Det er slik at alle våre pakker/brev får luft i tillegg til produktet, og denne luften som vi sender tar posten betalt for. Tidligere så tok posten kun betalt for antall kg, og gjorde det svært enkelt for oss.

Nå er det dessverre ikke slik lengre og det gir oss som driver nettbutikk hodebry. Det er meget komplisert å anta hvor mye luft det vil være i en pakke/brev som ikke er ferdig pakket, og det finnes svært mange mulige kombinasjoner av produkter og antall produkter i en ordre. Vi vet ikke hvor stor din pakke/brev blir før den er pakket ferdig, sendt og målt ved Postens terminal. Hadde vi kunnet sende kun fraktkostnaden i oppkrav så hadde alle fått 100 % riktig frakt, men da oppkravsgebyret koster 71,- kroner i tillegg, så er vi ikke sikre på om dette er en populær kostnad å betale ekstra for våre kunder.

De aller fleste kunder betaler nøyaktig den faktiske fraktkostnaden vi har for å sende ordren. Ved noen få tilfeller har vi litt fortjeneste, ved andre litt tap. Men gjennomsnittlig kommer våre pakker/brev ut med ca balanse i forhold til postens veiledende priser.

Keeperhansker.no tar ingen ekspedisjonsgebyrer fra våre kunder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev