0
Det er ingen produkt i din handlevogn

Om oss

Keeperhansker.no er en ekspanderende Internettbutikk som tilbyr et sortiment av høykvalitative keeperprodukter til rimelige priser og ekstreme verdier. Virksomheten ble etablert i 2009 i Norge, og tilveksten har til stor del blitt generert gjennom sterke kundetilbud når det kommer til pris, produkter og leveransevilkår, men også fra ervervelser og geografisk ekspansjon.
 
Vi forhandler det raskt voksende varemerket KLA®, som vi kjøper direkte fra produsent.  Sammen med lave administrasjonskostnader gjør dette at vi kan holde lave priser på topp profesjonelt utstyr! Alle våre produkter har blitt utviklet av keepere, som vet hvilke support, komfort og tekniske ytelser en målvakt foretrekker. Vi bruker store ressurser i laboratoriet, for å utvikle helt spesielle materialer. I tillegg benytter vi oss av de aller beste produksjonsverktøyene som er tilgjengelige. På grunn av produktkvaliteten og dens lave pris, har merket vokst betraktelig siden starten i 2009 både i inn- og utland. Alle keepere er avhengige av gode verktøy, og derfor er det vårt ønske og visjon å gi alle keepere, uavhengig av nivå, evnen til å benytte seg av topp profesjonelt utstyr. Vårt sortiment utvides kontinuerlig. Se våre produkter i menyen.
 
Vi tar ingen ekspedisjonsgebyrer fra våre kunder, og sender alle bestillinger senest neste virkedag. Er du er usikker på hvilke størrelse du bør kjøpe kan du enkelt benytte vår størrelsesguide. Keeperhansker.no har stor lidenskap for keepere, og vi er overbevist om at du blir fornøyd. Vår beste reklame er fornøyde kunder!
 
Benytt deg gjerne av ressurssidene i vårt infosenter. Her finner man eksempelvis treningstips, eller råd på bruk og oppbevaring av keeperutstyr.
 
Vil du kanskje bli en av "våre keepere"? Fremgangsmåten finner du under "våre keepere" i menyen!  Vi har medlemssider hos nettsamfunnene Facebook, Twitter og YouTube. Som tilhenger av keeperhansker.no vil du få de siste nyhetene levert rett til din nyhetsfeed, tilbud om å bli med i konkurranser og andre eksklusive goder som vil være reservert for våre tilhengere. Du finner mer informasjon om dette under "sosiale medier" i menyen.
 
Ta kontakt for tilbud om klubbavtale, eller for å stille spørsmål.
 
Se også vår FAQ, der du vil kunne finne svar på spørsmål som forekommer ofte.
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev