0
Det er ingen produkt i din handlevogn

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser til deg som handler hos www.keeperhansker.no:

 

Velkommen

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos www.keeperhansker.no. Vi har prøvd å gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd på alle måter. Vi jobber hardt med å videreutvikle siden og gjøre stadig flere produkter tilgjengelig for dere. Takk for den gode responsen på vår nettbutikk!

Generelt

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra www.keeperhansker.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Salgsbetingelsene og annen informasjon på www.keeperhansker.no er bare tilgjengelig på norsk. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post eller tekstmelding til mobiltelefon (SMS).

Definisjon av parter

Selger er: www.keeperhansker.no , KLA Kai Lennart Alnes AS, Einehaugane 10, 6230 Sykkylven, E-post: post@keeperhansker.no , Tlf: 96 99 00 99, Orgnr: 919 824 980 MVA, og blir i det følgende benevnt vi, oss eller www.keeperhansker.no


Kjøper er: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg, din eller de.

Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift , men eksklusivt frakt. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil får ikke tilbakevirkende kraft.

Betaling

Du kan velge mellom flere betalingsmåter hos oss;

FAKTURA:
Velger du faktura får du fakturaen sendt hjem sammen med dine bestilte varer. Fakturaen skal betales innen 14 dager fra fakturadatoen. Det tilkommer ikke noen fakturaavgift i tillegg. Firmaet som vil handle for et høyere beløp er velkommen til å kontakte kundeservice. Blir din betaling forsinket sendes en skriftlig purring med purreavgift til deg. Ved uteblitt betaling debiteres påminnelsesavgift på nåværende 60 NOK, samt forsinkelsesrente ifølge gjeldende referensrente med tillegg på 7 %.

Kunden samtykker i at det innhentes opplysninger fra offentlige kilder og kredittopplysningsbyråer som et ledd i kredittvurderingen. Kunden aksepterer ved å oppgi sin e-postadresse at gjenpartsbrev sendes elektronisk til den oppgitte e-postadressen alternativt sendes gjenpartsbrevet manuelt til kundens folkeregistrerte adresse.http://klarna.com/no/betale/klarna-faktura

Delbetalingsalternativ og Konto
Det finnes to forskjellige delbetalingsaltenativer. Det ene er et kontoalternativ der du betaler 1/24 av totalbeløpet eller minst 95 NOK per måned. Det andre alternativet er at når du har handlet for over 1000 NOK kan velge å delbetale til en fast månedskostnad i 6 eller 12 måneder.
Beløpet å betale beregnes da ut fra den valgte betalingsmåten.

Følgende alternativer finnes for delbetaling:
Konto 22 % årsrente (ingen etableringsgebyr)
6 måneder 0 % årsrente (etableringsgebyr 295 NOK)
12 måneder 0 % årsrente (etableringsgebyr 395 NOK)
En avgift på 45 NOK/faktura blir lagt til. Hvis flere delbetalingskjøp blir gjort under en måned så samles de på en faktura.

Effektiv rente
Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jfr kredittforskriften § 8:
10 000 NOK - 37,4%
20 000 NOK - 31,4%
Les fullstendige vilkår for delbetaling
http://klarna.com/pdf/kontovilkar_no.pdf

"Kjøp nå, betal senere" kampanjer.
I blant tilbyr Keeperhansker.no en forlenget betalingstid i form av "Kjøp nå, betal senere" kampanjer.
Dette alternativet gjelder kun i særlige kampanjer.
Velger du å handle via en slik kampanje skaper du i og med det en konto hos Klarna AB.
Du får da hjem en kontoavtale for underskrift hvilket er i enighet med forbrukerkjøpsloven.
(Opplysningene lagres ikke av Keeperhansker.no).

Når du handler via en "Kjøp nå, betal senere" kampanje er det Klarna AB som sender fakturaen. Siste betalingsdag fremgår i kampanjeteksten for det betalingsalternativet som du har valgt. Ved dette kampanjealternativet tilkommer en avgift på 45 NOK hvilket er inkludert i fakturaen. For ytterligere informasjon les under den aktuelle kampanjen.

Kretittkort: Når du betaler med kort blir kjøpesummen reservert på din konto når du sender bestillingen. Summen blir imidlertid ikke trukket fra kontoen før produktene sendes fra oss.Er du under 18 år kan du bare handle på postoppkrav eller ved forskuddsbetaling. Du kan også få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg. Det er trygt å handle med kort hos www.keeperhansker.no. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette sendt kryptert til BBS Netaxept. Dette betyr at ingen kan lese ditt kortnummer (selv ikke vi som jobber hos www.keeperhansker.no).

POSTOPPKRAV: Ønsker du varene tilsendt i postoppkrav (betal når du henter varen på ditt postkontor), tilkommer et gebyr i henhold til Postens satser. Postoppkrav kan ikke benyttes av kunder utenfor Norge.

NB!!! Postoppkravspakker som ikke blir løst ut:

Ved uavhentede leveranser/pakker vil kjøperen bli ilagt et gebyr sammen med våre faktiske fraktkostnader for å dekke våre frakt, pakke og behandlingskostnader med forsendelsen.

Gjeldende satser for dette er som følger:

Uavhentede forsendelser/pakker med en verdi under NOK 3000 eks mva vil bli ilagt et gebyr på NOK 400,-

Uavhentede forsendelser/pakker med en verdi over NOK 3000 eks mva vil bli ilagt et gebyr på NOK 500,-

Om dette gebyret sammen med portoutgiftene ikke er betalt innen forfall på faktura som da blir utsendt, så vil vi oversende kravet til vårt inkassobyrå  for videre inndrivelse.

FORSKUDDSBETALING: Ved forskuddsbetaling sendes varene først ut når vi får melding fra vår bank om din innbetaling. Benytt vårt kontonummer 
1503.96.94651
 ved forskuddsbetaling. Merk betalingen med samme navn som ble lagt inn under bestillingen på nettbutikken. Er betalingsperson og bestillingsperson forskjellig er dette helt nødvendig!

Levering og forsinkelse

Vi benytter i all hovedsak Posten Norge AS som transportør. I særskilte tilfeller kan andre transportører benyttes, dersom det er mest hensiktsmessig. Ved mistanke om skade under transport må transportør kontaktes så raskt som mulig, for eksempel Posten Norge AS (Gjelder varer som er sendt med registrert pakkesending, andre sendinger er selgers ansvar). Levering/forsendelse av produktene skjer normalt innen neste virkedag. Fremsendingstiden til Posten er normalt 1-2 virkedager i Norge, og fra 2 dager og oppover til utland. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende.

Vi gjør deg oppmerksom på at produkter fra forskjellige bestillinger kan bli sendt sammen og at produkter fra samme bestilling kan bli sendt separat. Hver forsendelse kan derfor inneholde produkter fra flere bestillinger.

Din ordre vil bli sendt som brevpakke, og mest sannsynlig havne rett i din postkasse, men dette basert på pakkens volum.
Brevpakker har ingen sporingsmuligheter, og det er kundens risiko dersom varer blir borte. Velger du brevpakke er du selv ansvarlig dersom pakken kommer bort. Denne pakken vil ikke være forsikret, og er ikke mulig å spore i ettertid - skulle det skje noe.

Undersøkelse av produktene

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

Reklamasjon/Garanti

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Hvis du angrer et kjøp fra www.keeperhansker.no, og ønsker å returnere det, kan du gjøre det forutsatt at det er sendt tilbake innen 14 dager etter kjøpet, og i originalemballasjen, er fullstendig ubrukt og ikke er skadet på noen måte. Dersom du benytter deg av angreretten, blir du kun belastet med kostnadene ved å sende varen i retur, jf angrerettloven §15.

Ta kontakt med oss så snart som mulig ved hjelp av kontaktinformasjon tilgjengelig i kontaktdelen på nettstedet. Vær oppmerksom på at du (kunden) må dekke kostnadene av porto for å sende den riktige størrelsen /produktet ved feilkjøp. Denne må betales for før produktet er postet. Varer som returneres på grunn av en feil fra vår side, vil også porto erstattes av oss.

VIKTIG: Eventuelle returer må ikke sendes til oss i oppkrav! Ekstra kostnader dette påfører oss vil bli belastet deg, og i verstefall så vil ikke pakken bli hentet hos vårt postkontor noe som betyr at pakken går i retur og dette vil gi deg ekstra kostnader. Ta kontakt med oss og gjør avtale før du returnerer varer.

Returadresse:

www.keeperhansker.no, Einehaugane 10, 6230 Sykkylven

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra www.keeperhansker.no sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken, kan www.keeperhansker.no ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Retten til reklamasjon følger forøvrig av kjøpslovens frister.

Merk følgende informasjon spesifikt om keeperhansker: Den Latex som brukes på alle våre målvaktshansker, er av meget høy faglig standard, men vil begynne å svekkes etter første gang du bruker dem. Vi kan derfor ikke holdes ansvarlig for denne tilbakegangen, og kan ikke tilby garanti på latex sin levetid, da denne avhenger av variabler som underlag, bruk, teknikk rengjøring og pleie. Vennligst husk også at hanskene vil fortsette å tilby deg grep også etter at keeperhansken er slitt. Se for øvrig vår hanskeguide for tips og råd for å bevare dine keeperhansker lengst mulig.

Endring i vilkårene www.keeperhansker.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Tilpasning/personalisering av produkter - trykk og brodering

OBS: På det tidspunktet som et produkt er sent til trykk eller brodering, så er det ikke mulig å forandre størrelse på produktet eller utseende på trykk/broderi.

Produkter med trykk, broderi eller trykket merke på ermet på drakt, kan ikke byttes eller returneres. Returretten bortfaller på det tidspunktet når Keeperhansker.no setter produksjonen i gang, etter kundens ønske, jf. den norske Forbrukerkjøploven

Force majeur

Er www.keeperhansker.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er www.keeperhansker.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle varens tilhørende kjøpesum.

Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler.

Webside Informasjon

Ethvert bilde, tekst eller informasjon som vises på www.keeperhansker.no kan ikke reproduseres på noen måte uten vår tillatelse, og dekkes av Åndsverksloven. Gjengivelse av alt innhold på denne nettsiden er strengt forbudt. www.keeperhansker.no forbeholder seg retten til å endre innholdet på dette nettstedet, dets innhold og funksjoner uten forvarsel.

Kontakt

Skulle du ha noen ytterligere spørsmål til www.keeperhansker.no, ta gjerne kontakt. Vår beste reklame er at våre kunder er fornøyd med handelen de gjør med oss. Kontaktinformasjon finner du i menyen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev