0
Det er ingen produkt i din handlevogn

Klarna Faktura

 

Velger du faktura som betalingsmåte følger denne med dine bestilte varer. Bestiller må være fyllt 18 år for å benytte denne betalingstjenesten. Fakturaen skal betales innen 14 dager fra fakturadato. Det tilkommer en fakturaavgift på kroner 29,- for denne tjenesten, som forløbig kan benyttes av våre kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Skjer ikke betaling innen fristen sendes det ut purring ilagt purregebyr. Ved uteblitt betaling debiteres inkassovarselavgiften på nåværende 60,00 NOK, samt forsinkelsesretne med tillegg på 24%.

Fakturaspørsmål:                                                                                                                                                                

Hvorfor har jeg fått en påminnelse?

En påminnelse sendes til deg når vi ikke har mottatt din betaling eller når fakturaen ikke er betalt i tide. Du kan finne mer informasjon om hva du har utestående å betale via: www.klarna.com. Der kan du også henvende deg hvis du mener å ha utført din betaling i tide med likevel har mottatt en påminnelse.

Jeg vil se min originalfaktura

Du kan enkelt se din originalfaktura via www.klarna.com på bare noen sekunder! Det eneste du behøver å gjøre er å skrive ditt person- og fakturanummer i de angitte felter, velg "Jeg vil se originalfakturaen" i emnefeltet og trykk på "Behandle spørsmål". Du får da mulighet å se din faktura i pdf-format ved å trykke på "Vis" i det blåmarkerte feltet, og dermed lett se dine betalingsopplysninger.

Kan dere utsette betalingsfristen min?

Vi har mulighet å flytte frem forfallsdato på originalfakturaen din under spesielle omstendigheter. I så fall ber vi deg kontakte Klarnas kundetjeneste via kontaktinformasjonen på www.klarna.com

Jeg har ikke fakturaen min og vil betale

Du kan enkelt få fram betalingsopplysningene dine via www.klarna.com på bare noen sekunder! Det eneste du trenger å gjøre er å fylle i person - og fakturanummer i de angitte feltene. Der har du også mulighet til å se originalfakturaen din.

Har dere mottatt betalingen min?

Du kan enkelt kontrollere om Klarna AB har mottatt din betaling på www.klarna.com. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle i person og fakturanummer i de angitte feltene!

Hva er en kontoavtale?

En kontoavtale sendes til deg om du har valgt å delbetale et beløp. Vil du fullføre delbetalingen bør du så fort som mulig signere avtalen og sende dette tilbake til Klarna AB i svarkonvolutten som medfølger. Den første kontofakturaen vil bli sendt til deg i midten av neste måned.

Feil pris på faktura

Hvis du har fått feil pris på fakturaen, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan hjelpe deg. Vennligst bemerk følgende først:

Det er alltid den prisen som står angitt på ordrebekreftelsen som gjelder.

Tilbud er alltid tidsbegrenset. Vi har dessverre ingen mulighet til å endre bestillinger som er blitt gjort før et tilbud begynte å gjelde. Dette gjelder også om din bestilling leveres i løpet av den tiden tilbudet gjelder.

Kid-nummer

Kid-nummeret står lengst nede til venstre på dine fakturaer. Kid-nummer skal alltid oppgis ved betaling via Internettbank eller på en håndskrevet innbetalingsanvisning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev