0
Det er ingen produkt i din handlevogn

Paypal

Du kan handle trygt hos Keeperhansker.no også via Paypal. PayPal er en online service som gjør det enkelt og trygt å sende penger via nettet uten at sensitive kontoopplysninger må utveksles mellom selger og kjøper. Enkelt sagt er PayPal en slags «mellommann» på nettet, som gjør at du slipper å gi fra deg kontonummeret ditt direkte til en selger på nett. PayPal bryr seg ikke om landegrenser, og er verdens mest utbredte betalingsløsning.

Om Paypal

Du kan betale med kredittkort via PayPal uten å opprette en PayPal konto.

PayPal har i dag et nettverk av millioner av beviste online kjøpere verden rundt. 1 av 3 onlinekunder i USA har en PayPal-konto, og mer en 50,000 nye brukere verden rundt tegner en PayPal konto hver dag.

PayPal vil aksepter kredittkort bla. Mastercard og VISA. Betalingen overføres i norske kroner.

For og gjøre det lettere for deg som kunde:

Du trenger ikke og tegne en PayPalkonto for og betale med kredittkort via PayPal betalingstjeneste. Det betyr da at du kan handle først og etterpå bestemme deg for om du vil lagre din info hos PayPal til fremtidige kjøp. Betalingsprosessen er enkel og sikker. Alt skjer hos en sikker tjener hos PayPal og all innformasjon mellom deg og PayPal er alltid kryptert. Vi har ingen adgang til ditt kredittkort eller betalingsinfo. Det eneste vi får fra PayPal er en liten liste over bestillte varer og en bekreftelse av at varene er betalt av deg.

Les mer om PayPal (på norsk) her: https://www.paypal.com/no

Meld deg på vårt nyhetsbrev